Lekkage-Loodgieter Amstelveen
06 40215889

Reparatie

06 40215889

Reparatie

Reparaties, onderhoud, vervangen, ontstoppen en installeren

Loodgieters wat doen ze allemaal

Het beroep van loodgieter ontstond in het begin van de 20e eeuw. Loodgieters goten loden strips en leidingen om leidingen en daken waterdicht te maken. Destijds stond de loodgieterstechniek nog in de kinderschoenen, maar tegenwoordig is het vakgebied van loodgieters zo breed dat de technische term loodgieter eigenlijk achterhaald is. Een loodgieter uit de 21e eeuw is een professional die zich richt op de bouw en het onderhoud van civiele en residentiële gebouwen. Het beroep van loodgieter is zeer breed en de werkzaamheden kunnen gemakkelijk worden onderverdeeld in reparatie, onderhoud en installatie. Maar loodgieters kunnen meer doen dan dat.

Raparaties

Het eerste dat in u opkomt als u aan een loodgieter denkt, is het repareren van lekken en verstoppingen, maar loodgieters doen veel meer dan dat. Loodgieters kunnen diverse reparatiewerkzaamheden voor u uitvoeren in en rond uw huis. Denk bijvoorbeeld aan een defecte centrale verwarming, een lekkende goot of regenafvoer, etc. Als het dak zelf echter lekt, kunt u misschien een loodgieter bellen. Loodgieters zijn verantwoordelijk voor een zeer breed scala aan klussen en zijn essentieel voor veel reparaties in en rond uw huis.

Onderhoud

Loodgieters helpen u ook graag met routineonderhoud aan boilers, gaskachels en waterverwarmers. Het is belangrijk dat het systeem goed wordt onderhouden en gecontroleerd op goede functionaliteit en veiligheid. Onderdelen worden tijdig vervangen om storingen te voorkomen. Loodgietersonderhoud minimaliseert ook het risico dat schadelijke gassen vrijkomen. U kunt ook een loodgieter bellen om uw afvoeren schoon te maken. Door uw dakgoten goed te beheren, kunt u verstoppingen voorkomen. Wij raden u aan dit regelmatig te doen, vooral als u in een bosrijke omgeving woont.

Vervangen

Wilt u een kraan in uw badkamer of keuken vervangen, of een sanitair systeem of leidingen vervangen? Onze loodgieters hebben ervaring met het vervangen van alle soorten kranen en sanitair en helpen u graag verder. Loodgieters hebben ook uitgebreide kennis van alle soorten sanitaire systemen. Ook ideaal voor het vervangen van CV-ketels, doorstroomverwarmers en boilers. Tegenwoordig zijn alle nieuwe woningen voorzien van vloerverwarming. Werkt dit niet zoals verwacht of is er ook hier een probleem? Een loodgieter kan u adviseren over verschillende opties en mogelijkheden en de installatie vervangen. Maar ook het vervangen van dakgoten en regenpijpen behoort tot het werk van een loodgieter.

Onstoppen

Is uw toilet verstopt of is uw keuken- of doucheafvoer verstopt? Ook verstoppingen behoren tot de verantwoordelijkheden van de loodgieter. Met gespecialiseerde apparatuur en de juiste technieken kunnen loodgieters vrijwel elke verstopping in uw huis verhelpen.

Installeren

Bij het bouwen van een nieuwe woning of het renoveren van een bestaande woning is een loodgieter onmisbaar. Als u bijvoorbeeld uw badkamer wilt renoveren, overweeg dan om loodgieterswerk of leidingwerk aan te leggen. Ook het plaatsen van nieuwe CV-ketels en het bijbehorende leidingwerk behoort tot de werkzaamheden van een loodgieter. Loodgieters zijn met andere woorden onmisbare allrounders met een zeer breed scala aan specialiteiten. De technische term "loodgieter" is niet voldoende. Deze professionals zijn installateurs met ruime ervaring en kennis op alle gebieden in en rondom uw huis. Vraagt ​​u zich af of een loodgieter iets voor u kan doen? Er zijn een paar dingen in uw huis die een loodgieter niet kan vervangen, repareren of onderhouden. Heeft u vragen of een loodgieter iets voor u kan betekenen, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer. Wij bespreken graag uw mogelijkheden met u.

Vraag een loodgieter bij jou in de buurt aan

06 40215889

Loodgieter services Amstelveen

Klaar om te beginnen?

06 40215889